N-VA bezig met opbouw afdeling

Op 10 november 2010

“Een mogelijke verlenging van het kartel CD&A/N-VA (sic) is nu helemaal niet aan de orde”, zegt gemeenteraadslid Kevin Vincke.

“Beide kanten zijn volgens mij tevreden over de samenwerking, dus is er geen behoefte om twee jaar voor de verkiezingen al over zulke zaken te babbelen. Er zijn genoeg echte beleidszaken die het verdienen met de volle concentratie van het stadsbestuur en alle betrokken partijen aangepakt te worden. Verder zijn wij nu bezig met de werkelijke opbouw van onze afdeling, de zoektocht naar nieuwe en actieve leden, wat meer dan genoeg energie opslorpt”, licht Vincke, stafmedewerker organisatie op het partijsecretariaat van N-VA toe.

Wie in Vilvoorde de besprekingen over een eventuele verlenging van het kartel moet of zal voeren, weet Kevin Vincke nog niet. “Dat zullen we zien wanneer de vraag zich stelt. Of ik op het eind van de legislatuur uit Vilvoorde verdwijn? Op dat gerucht zou ik willen antwoorden dat ik als 25-jarige stilaan klaar ben om het ouderlijke nest te verlaten. Hotel mama en papa is een gemakkelijke oplossing voor iemand met mijn bezigheden, maar slechts tijdelijk. Ik zit nu goed waar ik zit en dat is in Vilvoorde.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is