Dries Verhaeghe en Jan Anciaux verdedigen de Vilvoordse kleuren op de N-VA lijsten.

Op 14 maart 2019, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2019

Jan Anciaux staat op de 11 de plaats van de N-VA lijst voor de Kamer. Dries Verhaeghe staat op de 5 de plaats bij de opvolgers voor het Vlaams Parlement. Zo versterken ze de lijsten van lijsttrekkers Theo Francken en Ben Weyts.

De N-VA heeft de ambitie om opnieuw de grootste partij van Vlaams-Brabant te worden. ‘We willen absoluut ons steentje bijdragen en op die manier ook de stem van de Vilvoordenaars tot op het hoogste politieke niveau laten horen’, aldus Anciaux en Verhaeghe.


Samen met Ben Weyts en Theo Francken gaan Jan Anciaux en Dries Verhaeghe keihard werken om N-VA opnieuw de sterkste partij van Vlaams-Brabant te maken. Alleen zo kan het werk van de voorbije jaren verdergezet worden. “Ons aanbod aan de Vlaams-Brabantse kiezer is duidelijk. Weyts en Francken, dat werkt. We trekken naar de kiezer met heel wat politieke ervaring, aangevuld met nieuwe talenten. We zijn bijzonder tevreden om met een enthousiaste, vernieuwde én politiek ervaren groep topkandidaten naar de kiezer te kunnen trekken. We zijn trots op onze realisaties van de voorbije jaren en gaan met veel vuur ons palmares verdedigen. Van deur tot deur, van Bever tot Diest en van Londerzeel tot Landen. We gaan zo veel mogelijk Vlaams-Brabanders en Vilvoordenaars er van overtuigen dat alleen met een stem voor de N-VA dit land en Vlaanderen vooruit zal blijven gaan”, aldus lijsttrekkers Ben Weyts en Theo Francken.
 


Jan Anciaux (60 jaar) groeit op in een groot en hecht gezin met 2 zussen en 4 broers. Hij is getrouwd met An en hebben samen 4 dochters en 6 kleinkinderen. Jan is kinesitherapeut en woont in Vilvoorde-Koningslo sinds 1985. Hij start samen met An in 1990 het rusthuis De Stichel. Als kinesitherapeut/directeur en de voorbije 6 jaar als OCMW-voorzitter, is hij meer dan 30 jaar actief in de ouderenzorg. Jan heeft zich geëngageerd in verschillende verenigingen, waaronder de chiro (met 8 jaar leider en 15 jaar VB (volwassen begeleider)) en oud-chiro Mutsaard, jeugdhuis ’t Mutske, de motorclub De Pannenkoekenvreters, De Gezinsbond, de Speelgezellen, de kerkfabriek en het koor van Koningslo. Hij is momenteel fractieleider in de gemeenteraad van Vilvoorde.

 

Dries Verhaeghe (31 jaar) is handelsingenieur van opleiding en woont in Peutie waar zijn twee kindjes ook naar de (kleuter)school gaan. Hij werkt nu bijna 5 jaar op het kabinet van Vlaams minister en lijsttrekker Ben Weyts. Op zijn 27 ste werd hij door de Vlaamse regering benoemd als regeringscommissaris binnen de raad van bestuur van De Lijn. Sinds 2016 zetelt hij in het afdelingsbestuur van N-VA Vilvoorde. Recent werd hij door de leden tot nieuwe voorzitter van de afdeling verkozen. Als toenmalig jongerenvertegenwoordiger stond hij mee aan de wieg van jong-N-VA Vilvoorde. Hij is vooral bezig met mobiliteit, financiën en ondernemerschap.

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is