Theo Francken en Ben Weyts trappen Vlaams-Brabantse campagne af in Vilvoorde.

Op 6 april 2019
Opening Partijsecretariaat Vilvoorde

Vrijdagavond 5 april werd het tijdelijke N-VA partijsecretariaat in Vilvoorde geopend in aanwezigheid van lijsttrekkers Ben Weyts en Theo Francken en de Vilvoordse kandidaten Dries Verhaeghe en Jan Anciaux. Samen willen ze keihard werken om van N-VA opnieuw de sterkste partij van Vlaams-Brabant te maken. Alleen zo kan het werk van de voorbije jaren verdergezet worden. “Ons aanbod aan de Vlaams-Brabantse kiezer is duidelijk. Weyts en Francken, dat werkt.” Ook werd de campagne afgetrapt en kleuren grote campagneborden van Francken en Weyts vanaf dit weekend het straatbeeld.

Vilvoorde vormt samen met Halle, Leuven en Kortenberg, met elk een tijdelijk campagnesecretariaat, één van de centrale uitvalbasissen voor een geslaagde N-VA-campagne. In de aanloop naar 26 mei zullen hier nog heel wat activiteiten gepland worden met tal van interessante gastsprekers en bijvoorbeeld ook een jongerencafé. ‘De keuze voor Vilvoorde als locatie toont aan hoe belangrijk onze Zennestad is voor de partij. Vilvoorde moet absoluut deel blijven uitmaken van de groene, Vlaamse rand en mag nooit de 20ste gemeente van Brussel worden”, zegt Dries Verhaeghe, voorzitter N-VA Vilvoorde.

We gaan zo veel mogelijk Vlaams-Brabanders en Vilvoordenaars er van overtuigen dat alleen met een stem voor N-VA dit land en Vlaanderen vooruit zal blijven gaan”, aldus lijsttrekkers Ben Weyts en Theo Francken. Beide heren hielpen zaterdagochtend alvast een handje met de eerste N-VA borden in Vilvoorde op te hangen op de invalsweg uit Perk. De borden met de slogan ‘Ben. Theo. Brabant: Voor Vlaanderen. Voor Vooruitgang.’ Zullen heel Vlaams-Brabant vanaf het weekend van 6 en 7 april geel kleuren.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is