Joris Willems is nieuw gemeenteraadslid!

Op 28 september 2023

Op de gemeenteraad van maandag 25 september legde Joris Willems (44) de eed af als nieuw gemeenteraadslid voor N-VA Vilvoorde. Hij vervangt Viviane Schaessens, die verhuist.

 

“Er ligt veel werk op de plank in Vilvoorde. Dit laatste jaar voor de verkiezingen wil ik me hard inzetten voor een veiliger en proper Vilvoorde”, zegt een enthousiaste Joris Willems.

Willems is al 23 jaar zelfstandige in Vilvoorde. Hij is één van de drijvende krachten achter kapsalon J&I in Peutie. Daarnaast was hij gedurende drie jaar voorzitter van de raad lokale economie. “Die ervaring wil ik naar de gemeenteraad brengen om ervoor te zorgen dat Vilvoorde terug een aantrekkelijke stad wordt om in te ondernemen. Ik zal me als oppositielid kritisch, maar constructief opstellen”, aldus Willems.

Vier gemeenteraadsleden

Met de eedaflegging van Joris Willems telt de N-VA fractie weer vier gemeenteraadsleden. Hij neemt de plaats in van Viviane Schaessens. De voormalige schepen verliet drie jaar geleden de fractie om als onafhankelijke te zetelen en verhuist nu naar een andere gemeente. 

N-VA Vilvoorde voorzitter Yoachim Pieders is dan ook tevreden. “Met zijn uitgesproken economisch profiel en sterke verankering in Peutie is Joris Willems een absolute aanwinst voor onze fractie en Vilvoorde. Ik ben er zeker van dat we komend jaar nog mooie initiatieven van hem mogen verwachten.”

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is